Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών σε δύο διαφορετικά περιστατικά στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη την Τρίτη 15/3 σε μια σειρά από θανατηφόρες συγκρούσεις την τελευταία βδομάδα την ώρα που απεσταλμένος των ΗΠΑ περιοδεύει στην περιοχή σε μια προσπάθεια άμβλυνσης των εντάσεων.

Ένας 16χρονος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με στρατεύματα που πραγματοποιούσαν επιδρομή έξω από τη βόρεια πόλη Ναμπλούς, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας και οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας. Αλλος ένας νεαρός γύρω στα είκοσι, έχασε τη ζωή του στην Καλαντίγια, έξω από την Ιερουσαλήμ, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας.

Ανακοίνωσε επίσης ότι άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στις ανταλλαγές πυρών, ένας εκ των οποίων σοβαρά.

Ο αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χάτι Αμρ είναι στην περιοχή για περιοδεία με στόχο εν μέρει να προσπαθήσει να «μειώσει τις εντάσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE