Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια» - Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά: «Γράφουν τώρα ότι περιμένω παιδί, έλεος πια» - Δείτε το βίντεο

Η φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός σε free press περιοδικό, σχολιάστηκε στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπά.

Ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε όταν η Φαίη Σκορδά του είπε ότι έχει φωτογραφηθεί και ο ίδιος στο παρελθόν με κοιλιακούς.

«Εγώ έχω φωτογραφηθεί; Έγινε ένα εξώφυλλο χωρίς τη δική μου συναίνεση και πήραν το δικό μου κεφάλι και τους κοιλιακούς ενός άλλου άνδρα. Φωτομοντάζ. Έχω φωτογραφηθεί εγώ με κοιλιακούς; Πρόσεχε σε παρακαλώ πάρα πολύ τι λες. Ποτέ! Επειδή δεν έχω κινηθεί νομικά όλων όσων με έχουν θίξει, δε σημαίνει ότι ισχύουν όλα αυτά. Όπως ότι περιμένω παιδί που γράφεται τώρα. Δηλαδή έλεος πια! Το ότι δεν κινούμαι νομικά, μην το θεωρήσετε αδυναμία κάποιου», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: prototthema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE