Ο πόλεμος επηρέασε τα ταξίδια στην Κύπρο - Ακυρώθηκαν πτήσεις προς Πάφο από Ρωσία και Ουκρανια

Ο πόλεμος επηρέασε τα ταξίδια στην Κύπρο - Ακυρώθηκαν πτήσεις προς Πάφο από Ρωσία και Ουκρανια

Σημαντικός αναμένεται ο αριθμός Ρώσων και Ουκρανών επιβατών οι οποίοι δεν θα πραγματοποιήσουν εντός του 2022 την προγραμματισμένη άφιξή τους, με πτήση στην Πάφο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airports.

Συγκεκριμένα, λόγω των εξελίξεων και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φέτος χάνονται συνολικά 370 χιλιάδες επιβάτες από την Ρωσία και την Ουκρανία που αναμενόταν να αφιχθούν μέσω του αεροδρομίου Πάφου.

Σύμφωνα με την Hermes Airports, από τη Ρωσία το 2022 αναμένονταν να αφιχθούν μέσω του Αεροδρομίου Πάφου 330 χιλιάδες επιβάτες, ενώ κατά την περίοδο αυτή, άλλες 40 χιλιάδες επιβάτες αναμενόταν από την Ουκρανία στο ίδιο αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες αυτοί είχαν προγραμματίσει την άφιξή τους εντός του τρέχοντος έτους, ωστόσο η άφιξη τους στο αεροδρόμιο Πάφου ακυρώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.