Ένιωσα ντροπή με τη βαθμολογία που μου έδωσε η Κύπρος – Δεν μπορώ να χωνέψω το «0» των κριτών (Βίντεο)

Ένιωσα ντροπή με τη βαθμολογία που μου έδωσε η Κύπρος – Δεν μπορώ να χωνέψω το «0» των κριτών (Βίντεο)

Όλα όσα ένιωσε την ώρα που η Κύπρος έδωσε 8 βαθμούς στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, με εκπρόσωπο τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, περιέγραψε η Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Για Σένα».

Ερωτηθείσα από την Χρστιάνα Αριστοτέλους για τα αισθήματα της την ώρα της βαθμολογίας, η Μαρία Έλενα ομολόγησε ότι δεν περίμενε να ακούσει αυτή τη βαθμολογία από την Κύπρο.

Τόσο η ίδια όσο και οι δημιουργοί του τραγουδιού σοκαρίστηκαν και έμειναν να κοιτάνε, όπως είπε, ο ένας τον άλλο, «λέγαμε αποκλείεται».

Την επόμενη ημέρα όμως, όταν  η EBU προχώρησε στη δημοσιοποίηση των αναλυτικών αποτελεσμάτων, υποδεικνύοντας τι ψήφισαν κοινό και κριτική επιτροπή, ανακουφίστηκε όταν είδε ότι το κοινό της έδωσε το δωδεκάρι.

«Δεν μπορώ να χωνέψω τους 0 βαθμούς που είχαν δώσει κάποιοι από την κριτική επιτροπή», ομολόγησε η τραγουδίστρια, υποδεικνύοντας ότι διεθνή μέσα είχαν κατακρίνει την κίνηση της Κύπρου.

Η Μαρία Έλενα, ξεκαθάρισε ότι δεν έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τους κριτές για να ζητήσει εξηγήσεις.

«Μπορεί να μην με συμπαθούσαν εμένα ή το τραγούδι μας, από εκεί και πέρα κρατάω τις καλές στιγμές», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE