Είδε την υπάλληλο και το έβαλε στα πόδια - Μασκοφόρος βρισκόταν δίπλα στο ταμείο αρτοποιείου - Πήγε και σε περίπτερο

Είδε την υπάλληλο και το έβαλε στα πόδια - Μασκοφόρος βρισκόταν δίπλα στο ταμείο αρτοποιείου - Πήγε και σε περίπτερο

Υπόθεση απόπειρας κλοπής σε αρτοποιείο και κλοπής αντικειμένου απ’ αυτό διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με τη σύλληψη ενός προσώπου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 05:30 καταγγέλθηκε από υπάλληλο αρτοποιείου στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα ότι κάποιο πρόσωπο εισήλθε εντός του αρτοποιείου για να κλέψει.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, η υπάλληλος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν εκτός του ταμείου του αρτοποιείου, επιστρέφοντας σε κάποια στιγμή στο ταμείο εντόπισε ένα πρόσωπο με καλυμμένο πρόσωπο να βρίσκεται εκτός του πάγκου και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της υπαλλήλου τράπηκε σε φυγή.

Περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έτυχαν ενημέρωσης και όπως διαφάνηκε ο φερόμενος δράστης είχε μεταβεί στην ίδια Λεωφόρο σε περίπτερο και πάλι με καλυμμένο πρόσωπο, κρατώντας ύποπτο αντικείμενο. Στην αντίδραση των εργαζομένων αυτός τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως τα περίπολα που μετέβησαν στην περιοχή τον εντόπισαν να κρύβεται σε παρακείμενο χωράφι.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος, μετά την μεταφορά του στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, ανέφερε στην Αστυνομία ότι το αντικείμενο που κρατούσε στο περίπτερο επρόκειτο για ανοιχτήρι, το οποίο απέσπασε από το περίπτερο. Ο ύποπτος συνελήφθη τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση απόπειρα κλοπής σε αρτοποιείο, κλοπής αντικειμένου απ` αυτό. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.