Aπόφαση του «υπουργικού» στα κατεχόμενα για την δημιουργία λιμανιού στο Βαρώσι

Aπόφαση του «υπουργικού» στα κατεχόμενα για την δημιουργία λιμανιού στο Βαρώσι

Στην περιοχή του Βαρωσιού θα δημιουργηθεί μια μαρίνα για γιοτ και οι σχετικές εγκαταστάσεις, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η Αβρούπα, επικαλούμενη σχετική απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» που δημοσιεύθηκε στην «επίσημη εφημερίδα» προχθες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο, η κατασκευή θα γίνει με την μέθοδο ΒΟΤ (Build-Operate-Transfer). Η εφημερίδα αναδημοσιεύει την σχετική απόφαση του «υπουργικού» στις 14 Μαρτίου 2022 που αφορά την αρχική απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» στις 7 Νοεμβρίου 2017 και σημειώνεται ότι το έργο να γίνει με «διεθνή προσφορά».

Η Αβρούπα υποστηρίζει ότι η τροποποίηση έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε το έργο να δοθεί σε τουρκική εταιρεία. Δεν διευκρινίζεται σε ποια ακριβώς περιοχή θα γίνει η μαρίνα.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE