Σεισμός 7,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός 7,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός 7,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ιαπωνία, ενώ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η δόνηση έγινε στις 23:36 τοπική ώρα με επίκεντρο 63 χιλιόμετρα από το Σεντάι της Ιαπωνίας.

Χρήστες του twitter αναφέρουν πως η εν λόγω περιοχή είναι κοντά στην Φουκοσίμα (με το πυρηνικό εργοστάσιο). Επίσης, λόγω του σεισμού, έχει κοπεί το ρεύμα σε περιοχές του Τόκιο.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE