Τέξας: Τραγικός θάνατος για εννέα επιβάτες οχημάτων ύστερα από μετωπική σύγκρουση

Τέξας: Τραγικός θάνατος για εννέα επιβάτες οχημάτων ύστερα από μετωπική σύγκρουση

Εννέα άνθρωποι, εκ των οποίων έξι φοιτητές πανεπιστημίου, σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Τέξας.

Ένα φορτηγάκι συγκρούστηκε με βαν που μετέφερε φοιτητές του University of the Southwest από το Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με το NBC, οι φοιτητές ήταν μέλη πανεπιστημιακής ομάδας γκολφ που επέστρεφαν από τουρνουά.
Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε στις 20:17 (τοπική ώρα), 14 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Άντριους. Εξήγησε ότι το φορτηγάκι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το βαν. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από την οποία τα δύο οχήματα καταστράφηκαν.

Οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγάκι βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Από τους επιβαίνοντες στο βαν σκοτώθηκαν έξι αθλητές της πανεπιστημιακής ομάδας γκολφ και ο προπονητής τους, ενώ δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.