Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στον αέρα της εκπομπής του MEGA - Δείτε το βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα στον αέρα της εκπομπής του MEGA - Δείτε το βίντεο

Ένα μικρό “ατύχημα” στον αέρα της εκπομπής Ελένη, τάραξε την παρουσιάστρια και την ανάγκασε να μεταφέρει όλη την ομάδα της στο… σαλόνι! Η Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Σάββας Πούμπουρας αναγκάστηκαν να φύγουν από το Coffee table, διακόπτοντας τη συζήτησή τους, κι όλα έγιναν ξαφνικά.

Όλα ξεκίνησαν από μία έντονη συζήτηση που είχαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, σχετικά με την έκθεση της προσωπικής ζωής στην showbiz και στα social media.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος “φόρτωσε” πάνω στη συζήτηση, με αποτέλεσμα πάνω στο πικ της κουβέντας, να ακουστεί ένας περίεργος ήχος. Οι λάμπες κάηκαν μια προς μια στον αέρα της εκπομπής, με τον Σάββα Πούμπουρα να του λέει πως όλα έγιναν από την αρνητική του ενέργεια!!
Την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη έτρεξε να διευθετήσει το θέμα με τα φώτα, τονίζοντας στους συνεργάτες της πως μετά από αυτό το ατύχημα, θα πρέπει να συνεχίσουν την εκπομπή… αλλού! Από το Coffee Table πήγαν στο σαλόνι, επιμένοντας στην προηγούμενη συζήτησή τους, σε ένα κλίμα αρκετά ξεκαρδιστικό.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Αερόσακοι: Όσα ανέφεραν οι χαροκαμένοι γονείς - «Η λέξη Takata μπήκε στη ζωή ολόκληρης της Κύπρου μετά το θάνατο των παιδιών»

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συνεδρίες της Ερευνητικής Επιτροπής που έχει αναλάβει την υπόθεση του σκανδάλου με τους ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ. Στην σημερινή ακρόαση περιλαμβάνονται καταθέσεις οικογενειών θυμάτων και ειδικών εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE