ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον φρικτό θάνατο βρέφους στη Λεμεσό

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον φρικτό θάνατο βρέφους στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση θανάτου του δύο μηνών βρέφους, το οποίο έχασε τη ζωή του στις 5 Μαρτίου στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης από το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων της Λεμεσού έχουν συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου αναμένεται να παραδώσουν τον φάκελο με το υλικό στη Νομική Υπηρεσία καθώς αύριο Παρασκευή 19 Μαρτίου εκπνέει το διάταγμα προσωποκράτησης των γονιών του μικρού κοριτσιού.

Στον εν λόγω φάκελο συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις των δύο γονέων καθώς και οι καταθέσεις του προσωπικού που ανέλαβε το βρέφος από την πρώτη στιγμή που νοσηλεύτηκε μέχρι και τη στιγμή που έχασε τη μάχη με τη ζωή. Καταλυτικός ήταν και ο ρόλος της ιατροδικαστικής έκθεσης στην εν λόγω υπόθεση καθώς οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου κατέληξαν ότι ο θάνατος του βρέφους επήλθε μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Μετά και τα ευρήματα των ιατροδικαστών και σειρά καταθέσεων ο πατέρας παραδέχθηκε ότι κούνησε βίαια το βρέφος γιατί όπως ισχυρίστηκε ήταν κουρασμένος και το παιδί δεν σταματούσε να κλαίει. Τότε ο ίδιος πήρε στα χέρια του το παιδί και το κούνησε βίαια και απότομα ως αποτέλεσμα να προκαλέσει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο μικρό κοριτσάκι. Τα όσα μαρτύρησε στους ανακριτές ο 37χρονος τα υπέδειξε με τη χρήση μιας κούκλας δείχνοντας τον ακριβή τρόπο που ενέργησε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας κρατείται ως ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας μετά και από τη μαρτυρία του.

Οι ανακριτές θα αναμένουν περαιτέρω οδηγίες για το πώς θα προχωρήσουν στην υπόθεση μετά και την παράδοση του φακέλου σήμερα στη Νομική Υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο είχε διερευνηθεί περιστατικό βίας στην οικογένεια, χωρίς αυτό να αφορά το παιδί τους καθώς και ότι ο 37χρονος και η 22χρονη είναι γονείς ακόμη ενός παιδιού το οποίο ανάλαβε η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top