Στη φυλακή για 11 χρόνια – Ένοχοι διακινητές ναρκωτικών με... ταξί

Στη φυλακή για 11 χρόνια – Ένοχοι διακινητές ναρκωτικών με... ταξί

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 42χρονη σε 11 χρόνια φυλάκιση και 59χρονο σε 10 χρόνια φυλάκιση, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στις 13/11/2021, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο ΤΑΞΙ όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα εν λόγω πρόσωπα και που λίγο προηγουμένως είχε αναχωρήσει από χώρο παραλαβής δεμάτων, εταιρείας στη Λάρνακα.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος η ποσότητα φυτικής ύλης μικτού βάρους 18.7 κιλών, σε οκτώ νάιλον συσκευασίες, μέσα σε δύο δέματα, που έφεραν συγκεκριμένους αριθμούς αποστολής δεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE