ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση δύο άτομα στη Λάρνακα για υπόθεση εντοπισμού τριών κιλών κάνναβης

Υπό κράτηση δύο άτομα στη Λάρνακα για υπόθεση εντοπισμού τριών κιλών κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 26 ετών και διάταγμα κράτησης 5 μέρες εναντίον 23χρονου, αμφότεροι από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή τρία περίπου κιλά κάνναβης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, μετά από έρευνες που διενήργησαν στο ταχυδρομείο στη Λάρνακα τον Μάρτιο, εντόπισαν τρία δέματα που περιείχαν συνολικά 937 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια».

Προστίθεται ότι «για διευκόλυνση των ανακρίσεων, χθες Τετάρτη 16 Μαρτίου, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 26 ετών, από τη Λάρνακα. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 26χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν δύο κιλά κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας».

Επίσης «σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν, ένας μεταλλικός σπαστήρας που περιείχε κάνναβη και ένα δοχείο που επίσης περιείχε μικροποσότητα κάνναβης».

Τα δύο πρόσωπα παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του 26χρονου διάταγμα κράτησης 8 ημερών και εναντίον του 23χρονου διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top