Σύλληψη δύο υπόπτων στη Λάρνακα για υπόθεση κλοπής καταλύτων

Σύλληψη δύο υπόπτων στη Λάρνακα για υπόθεση κλοπής καταλύτων

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών καταλύτων από αυτοκίνητα, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1 – 17 Μαρτίου, 2022 στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν χθες το απόγευμα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα, αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ένα πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, ηλικίας 37 ετών, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς επίσης διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και συνελήφθη.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν τέσσερις κομμένοι καταλύτες για τους οποίους ο 37χρονος, δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση και κατοχή τους. Εντοπίστηκε επίσης αριθμός εξαρτημάτων οχημάτων καθώς και ένα σμυρίλιο.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 21χρονης, η οποία συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.