Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δυο ομάδες του νησιού, Πάφος και ΑΕΛ, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν το «παράθυρο» της ειδικής μετεγγραφικής περιόδου που άνοιξε πριν δέκα μέρες η ΦΙΦΑ.

Συγκεκριμένη η απόφαση ήταν η ακόλουθη:

«Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δίνει το δικαίωμα στους ξένους των δύο χωρών να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους αυτών των ομοσπονδιών υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, εντάσσοντας τους ποδοσφαιριστές και από την τρέχουσα σεζόν. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν το πολύ δύο μεταγραφές από τη συγκεκριμένη "συνθήκη"».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE