Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Δυο Κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για παίχτες από Ουκρανία, Ρωσία! Περιμένουν την ΚΟΠ…

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν ότι δυο ομάδες του νησιού, Πάφος και ΑΕΛ, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αξιοποιήσουν το «παράθυρο» της ειδικής μετεγγραφικής περιόδου που άνοιξε πριν δέκα μέρες η ΦΙΦΑ.

Συγκεκριμένη η απόφαση ήταν η ακόλουθη:

«Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δίνει το δικαίωμα στους ξένους των δύο χωρών να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους αυτών των ομοσπονδιών υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μεταγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, εντάσσοντας τους ποδοσφαιριστές και από την τρέχουσα σεζόν. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν το πολύ δύο μεταγραφές από τη συγκεκριμένη "συνθήκη"».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.