Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας

Την Πέμπτη 24 και 31 Μαρτίου θα γίνει η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας ενόψει των εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η καθιερωμένη διανομή τροφίμων στους κατόχους κάρτας (δικαιούχους) του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, ενόψει των εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955 – 59 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 και 31 Μαρτίου».

Συγκεκριμένα για την Παρασκευή 25 Μαρτίου η διανομή τροφίμων θα γίνει την Πέμπτη 24 του μήνα από τις 8 μέχρι τις 9 το πρωί.

Για την Παρασκευή 1 Απριλίου η διανομή θα γίνει την Πέμπτη, 31 Μαρτίου επίσης από τις 8 μέχρι τις 9 το πρωί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.