Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε! Ο Μίλτος Τεντόγλου την ημέρα των γενεθλίων του (κλείνει τα 24) κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι, χάρη στο άλμα που πραγματοποίησε στα 8,55μ., με τη δεύτερη προσπάθειά του.
Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τεντόγλου!

Και πώς να το χάσει! Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν μια κλάση ανώτερος από τους αντιπάλους του και με άλμα στα 8,55μ. απ' τη δεύτερη προσπάθεια πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού στο Βελιγράδι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπούκαρε σε φαρμακείο και έβγαλε μαχαίρι - Έκανε φύλλο και φτερό την ταμειακή και έφυγε πεζός - Χειροπέδες σε 37χρονο
Υπόθεση «Σάντυ»: «Σκοπός η εξασφάλιση τεκμηρίων» - Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την έφοδο στην οικία και το γραφείο του Κληρίδη
Δείτε live την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα
Δρουσιώτης: Επανήλθε με νέα ανάρτηση - «Θέλουν να καταστρέψουν τεκμήρια από την εργοδότηση της Σάντη στο Προεδρικό»
Ρωτήσαμε το chatgpt πόσα λεφτά δίνουμε σε λαμπάδες, δώρα, φαγητά και...παιδιά - Hidden έξοδα το Πάσχα - Μείναμε με το στόμα ανοιχτό
Ταξίδια: Τρέξε να προλάβεις - Φθηνά εισιτήρια για Ιούνιο - Πτήσεις της Ryanair από 30€ με επιστροφή

