Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική για υπόθεση φωτιάς στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή της Έμπας στην Πάφο, τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να χρησιμοποιείτο από 54χρονη γυναίκα.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία προκειμένου να διενεργηθούν σήμερα οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE