Έβαλε φωτιά σε οικία - Χειροπέδες σε 46χρονο για εμπρησμό

Έβαλε φωτιά σε οικία - Χειροπέδες σε 46χρονο για εμπρησμό

Συνελήφθη 46χρονος σχετικά με υπόθεση εμπρησμού

Στη σύλληψη 46χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού υποστατικού, στην Πάφο.

Ο 46χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η φωτιά ξέσπασε σε υποστατικό, στην Πάφο, τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου 2022. Κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού προκάλεσε ζημιά στις πόρτες του υποστατικού. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE