ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Columbia Shipmanagement σε συνεργασία με το CIM, στηρίζουν τους νέους και τους δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία!

Η Columbia Shipmanagement σε συνεργασία με το CIM, στηρίζουν τους νέους και τους δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία!

Οι νέοι, ιδιαίτερα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, ψάχνουν για μια σταθερή σταδιοδρομία με πληθώρα επαγγελματικών ευκαιριών.

Επιζητούν σπουδές που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για τις σύγχρονες απαιτήσεις των εργοδοτών και θα τους διαφοροποιήσει εκπληρώνοντας τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους. Η Columbia Shipmanagement, μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και σε συνεργασία με το CIM, δίνουν την ευκαιρία στους νέους να βάλουν πλώρη για ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές, διεκδικώντας υποτροφία 1 έτους στον τομέα Διαχείρισης Ναυτιλιακών.

Η υποτροφία αξίας €4,650 περιλαμβάνει τα δίδακτρα σπουδών ενός έτους στο CIM για πτυχίο BSc in Shipping Administration (3ετές πτυχίο). Υποβολή αιτήσεων μπορούν να αποστείλουν Κύπριοι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης των Σχολικών ετών 2012-2013, 2013-2014 και 2014-2015. Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο www.cima.ac.cy/scholarships μέχρι τις 23 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πτυχίο επισκεφθείτε το www.cima.ac.cy/?wp=shipping.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top