Διαγωνισμός: Bourjois featuring X-Eyes Είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Διαγωνισμός: Bourjois featuring X-Eyes Είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Οι εκπλήξεις από την Bourjois δεν σταματάνε! Το καλοκαίρι έφτασε και η έκθεση μας στον ήλιο είναι συνεχής και τι καλύτερο από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Italia Independent, δώρο από την Bourjois!

Τώρα 20 γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν την τελευταία τάση της μόδας, αφού η Bourjois σε συνεργασία με το κατάστημα X-Eyes δίνει την ευκαιρία σε 20 τυχερές να κερδίσουν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Italia Independent!

Από 15 Ιουνίου – 19 Ιουλίου με αγορές προϊόντων Bourjois αξίας €30 και άνω αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line λαμβάνετε μέρος σε κλήρωση όπου 4 τυχεροί την εβδομάδα θα κερδίζουν από ένα ζευγάρι υπέροχα γυαλιά ηλίου Italia Independent από το κατάστημα X-Eyes, εισαγωγέα μοναδικών και κομψών επωνύμων γυαλιών!

Λοιπόν, είστε έτοιμες να κερδίσετε;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE