ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ.Μετεωρολογίας: Κρύο και πάλι κρύο - Συνεχίζουν οι χαμηλές θερμοκρασίες

Τμ.Μετεωρολογίας: Κρύο και πάλι κρύο - Συνεχίζουν οι χαμηλές θερμοκρασίες

Ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι και τη Δευτέρα, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Τρίτη.

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα ανατολικά παράλια θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στο μηδέν στο εσωτερικό, γύρω στους 3 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 5 βαθμούς στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, ημιορεινά και σε κάποιες υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής και ελαφράς χιονόπτωσης στα ορεινά και πιθανόν σε κάποιες ημιορεινές περιοχές. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, ιδιαίτερα την Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη, παραμένοντας ωστόσο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 42 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top