ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ.


Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου, στην οικία 52χρονης, ενώ μετά από επεξεργασία κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη χθες.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιουσίας, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2.650 ευρώ.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE