ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ.


Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου, στην οικία 52χρονης, ενώ μετά από επεξεργασία κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη χθες.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιουσίας, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2.650 ευρώ.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE