ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ.


Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου, στην οικία 52χρονης, ενώ μετά από επεξεργασία κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη χθες.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιουσίας, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2.650 ευρώ.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πάφο: Άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Πέρασαν χειροπέδες σε 56χρονο οι Αρχές

Τραγωδία στην Πάφο: Άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – Πέρασαν χειροπέδες σε 56χρονο οι Αρχές

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου άντρα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE