Απίστευτη γκάφα από εταιρία κέτσαπ – Το μπουκάλι παρέπεμπε σε πορνογραφικό σάιτ

Απίστευτη γκάφα από εταιρία κέτσαπ – Το μπουκάλι παρέπεμπε σε πορνογραφικό σάιτ

Μια απίστευτη γκάφα ανάγκασε την πασίγνωστη γερμανική εταιρεία Heinz να ζητήσει δημοσίως συγνώμη από τους καταναλωτές της.

Όλα ξεκίνησαν όταν πελάτες, επιχείρησαν να σκανάρουν το ψηφιακό barcode σε μπουκάλι κέτσαπ και οδηγήθηκαν σε πορνογραφικό σάιτ.

Ο Daniel Korell, εργαζόμενος στον τομέα της τεχνολογίας στην Γερμανία, σκάναρε το μπουκάλι κέτσαπ της Heinz, για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό της εταιρείας. Ωστόσο, αντί να πλοηγηθεί στο επίσημο σάιτ της Heinz, οδηγήθηκε σε ιστοσελίδα για ενηλίκους.

Ανήρτησε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες.

Έτσι η Heinz αναγκάστηκε να προβεί σε απολογία προς τους Γερμανούς πελάτες της.

«Ξεκάθαρα αυτό δεν ήταν στις προθέσεις μας και κάνουμε βήματα για να το διορθώσουμε», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE