Συνελήφθη 30χρονος για τη ληστεία κατά ατόμου με αναπηρία στην Αγία Νάπα – Όσα εντοπίστηκαν στην οικία του

Συνελήφθη 30χρονος για τη ληστεία κατά ατόμου με αναπηρία στην Αγία Νάπα – Όσα εντοπίστηκαν στην οικία του

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 30χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από πρόσωπο και ληστείας.

Η υπόθεση διαπράχθηκε το μεσημέρι της 18ης Μαρτίου 2022, στην Αγία Νάπα, με θύμα 56χρονο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 56χρονος βρισκόταν στον παραλιακό δρόμο της Αγίας Νάπας, τον πλησίασε άγνωστος άνδρας και ενώ συζητούσαν ο άγνωστος του άρπαξε τις αλυσίδες που έφερε στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 30χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Τη σύλληψη του 30χρονου ακολούθησε έρευνα στην οικία και το αυτοκίνητό του. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα τσαντάκι μέσης, εντός του οποίου υπήρχαν το χρηματικό ποσό των €250 και ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE