Δε σταματούν οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού - Ποια επαρχία έχει την πρωτιά

Δε σταματούν οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων του κορωνοϊού - Ποια επαρχία έχει την πρωτιά

Σε καταγγελίες 9 πολιτών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.680 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια για την τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 352 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 170 έλεγχοι, χωρίς καταγγελία, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 426 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 420 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 135 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 177 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω