Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Επιχείρηση με σκοπό την πάταξη αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, σε συνεργασία με εμπλεκόμενες υπηρεσίες.


Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 18.3.22 μεταξύ των ωρών 09:00  με 10:00 διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με επικεφαλής τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, της Επαρχιακής Διοίκησης,  του Γραφείου Εργασίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου. 

Κατά την επιχείρηση που έγινε, διενεργήθηκε η έρευνα  σε υποστατικό και εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης χωρίς την σχετική άδεια. 

Ακολούθως λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις. Υπεύθυνος του υποστατικού είναι 58χρονος ο οποίος κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ρυθμίσεως Πρατηρίων Πετρελαιοειδών Νόμο, δηλαδή της αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE