ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Επιχείρηση με σκοπό την πάταξη αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, σε συνεργασία με εμπλεκόμενες υπηρεσίες.


Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 18.3.22 μεταξύ των ωρών 09:00  με 10:00 διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με επικεφαλής τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, της Επαρχιακής Διοίκησης,  του Γραφείου Εργασίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου. 

Κατά την επιχείρηση που έγινε, διενεργήθηκε η έρευνα  σε υποστατικό και εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης χωρίς την σχετική άδεια. 

Ακολούθως λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις. Υπεύθυνος του υποστατικού είναι 58χρονος ο οποίος κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ρυθμίσεως Πρατηρίων Πετρελαιοειδών Νόμο, δηλαδή της αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top