Συνεχίζουν τα απεργιακά μέτρα οι οδηγοί λεωφορείων - Προχωρούν με πορεία διαμαρτυρίας

Συνεχίζουν τα απεργιακά μέτρα οι οδηγοί λεωφορείων - Προχωρούν με πορεία διαμαρτυρίας

Τη συνέχιση των απεργιακών μέτρων που ξεκίνησαν από την Παρασκευή το μεσημέρι, αποφάσισαν οι συνελεύσεις των απεργών στις εταιρείες Nicosia Public Transport και Larnaca Public Transport που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 21/3.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, προηγήθηκε ενημέρωση από τους εκπροσώπους των Συντεχνιών τους, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ για τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόθεση της Υπουργού Εργασίας να αναλάβει πρωτοβουλία για την επίλυση των προβλημάτων.

Οι δύο συντεχνίες αναμένοντας τον καθορισμό συνάντησης σήμερα το απόγευμα από την Υπουργό Εργασίας, διαβεβαιώνουν για την ετοιμότητα τους για την επίλυση όλων των προβλημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αύριο Τρίτη, οι απεργοί θα πορευθούν, ξεκινώντας στις 9:30 π.μ., από την πλατεία Σολωμού προς το Υπουργείο Μεταφορών και ακολούθως προς το Υπουργείο Εργασίας. Θα επιδοθούν ψηφίσματα με τα προβλήματα των εργαζομένων στο Υπουργείο Μεταφορών στις 10 π.μ. και στο Υπουργείο Εργασίας στις 11:30 π.μ.

Οι Συντεχνίες και οι απεργοί απολογούνται για την ταλαιπωρία των επιβατών, για την οποία δεν φέρουν ευθύνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

ΠτΔ: Eνισχύονται διαρκώς δράσεις για αντιμετώπιση της εξάρτησης από τυχερά παιγνίδια

Ως Πολιτεία, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της ευημερίας των πολιτών, ενισχύουμε διαρκώς δράσεις που στοχεύουν στη μείωση της βλάβης και στην καλλιέργεια κοινωνικής υποστήριξης για τα άτομα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης, όπως από αυτή που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια δήλωσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE