Οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου και έσπειρε τον πανικό – Τρόμος για τους υπόλοιπους οδηγούς

Οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου και έσπειρε τον πανικό – Τρόμος για τους υπόλοιπους οδηγούς

«Συναγερμός» σήμανε στους οδηγούς οι οποίοι βρέθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου με αποτέλεσμα προκαλέσει τρόμο στους οδηγούς.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αυδήμου. Πολίτες ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία με αποτέλεσμα μέλη της να σπεύσουν στο σημείο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, δεν εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος και πιθανόν να βγήκε εκτός αυτοκινητόδρομου πριν φτάσουν οι Αρχές στο σημείο.

Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.