ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Στην Ολομέλεια θα οδηγηθεί ο προϋπολογισμός Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης, καθώς υπήρξε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών, όπως κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός για κάλυψη ενδεχόμενων επιμέρους δαπανών του φορέα για αγορά υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες.

Στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών στις 28 Φεβρουαρίου, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου είχε εκφράσει έντονη δυσφορία για περικοπές δαπανών στον προϋπολογισμό του Φορέα από το ΥΠΟΙΚ.

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, Στέλιος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών, όπου, όπως είπε, βρέθηκε η λύση πως σε περίπτωση που απαιτηθούν επιπλέον κονδύλια από τον Φορέα θα κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός.

Στην προηγούμενη εξέταση του θέματος, ο κ. Ιωάννου είπε ότι το ΥΠΟΙΚ προέβη σε περικοπές των κονδυλίων που αφορά την αγορά υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες και είχε ζητήσει το σταύρωμα όλων των κονδυλίων του προϋπολογισμού εκτός αυτών για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του φορέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτομαγιά: Θα μεταφερθεί η αργία και στην Κύπρο; Τι θα συμβεί με τις υπεραγορές - Ο λόγος που άλλαξε στην Ελλάδα

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου νεαρού που πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό - Όσα κατέδειξε

Tμ. Γεωργίας στο «Τ» για καταστροφή καλλιεργειών από κακοκαιρία - Ξεκίνησαν καταγραφές - Το ετήσιο κόστος ζημιών

«Ηλεκτρισμένες» οι τιμές ρεύματος: Οι αυξημένες τιμές λογαριασμών και θερμοκηπιακών αερίων - Τι ισχύει με την επιχορήγηση

Μήπως να γίνουμε vegan; - Πόσο αυξήθηκε η τιμή του κρέατος; - Οι παράγοντες που «πιέζουν» την αγοράΣυμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: Συνεχής αξιολόγηση των δεδομένων για Μεταναστευτικό - Ολοκληρώθηκε η συνεδρία

Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας: Συνεχής αξιολόγηση των δεδομένων για Μεταναστευτικό - Ολοκληρώθηκε η συνεδρία

Παρουσίαση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη από το κάθε αρμόδιο Υπουργείο των δεδομένων που έχουν ενώπιον τους σε σχέση με τις μεταναστευτικές ροές του τελευταίου διαστήματος έγινε στη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΣΕΑ), την Παρασκευή, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ υπήρξε και ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top