Υπ.Υγείας για Εκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Τα πλείστα των θεμάτων αφορούν παλαιότερα έτη

Υπ.Υγείας για  Εκθεση Ελεγκτικής Υπηρεσίας: Τα πλείστα των θεμάτων αφορούν παλαιότερα έτη

Με δική του ανακοίνωση το Υπ.Υγείας σχολίασε την Ειδική Εκθεση του από την Ελεγκτική Υπηρεσία.

Δόθηκε στη δημοσιότητα η Ειδική Έκθεση με θέμα «Έλεγχος Υπουργείου Υγείας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, η οποία εντοπίζει αδυναμίες.

Η Έκθεση αναρτήθηκε σήμερα Δευτέρα, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας.

Ωστόσο το Υπ.Υγείας με δική του ανακοίνωση αναφέρθηκε στην πιο πανω δημοσιοποίηση:

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως σέβεται τις συστάσεις και παρεμβάσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, με την οποία υπάρχει αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία. Το γεγονός ότι τα πλείστα εκ των θεμάτων που περιλαμβάνονται στην έκθεση αφορούν παλαιότερα έτη και χρόνο με τον χρόνο οι παρατηρήσεις μειώνονται, αποδεικνύουν τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Υγείας για συνεχή βελτίωση. Η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας αποτελεί χρήσιμο εργαλείο και τυγχάνει της δέουσας αξιοποίησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE