Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε αρτοποιείο και υπό την απειλή ξύλινων ροπάλων «άρπαξαν» τα χρήματα - Τρόμος για την υπάλληλο

Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε αρτοποιείο και υπό την απειλή ξύλινων ροπάλων «άρπαξαν» τα χρήματα - Τρόμος για την υπάλληλο

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 3 σήμερα το πρωί, δύο άγνωστα πρόσωπα που φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα με μαύρες κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στην Πάφο και υπό την απειλή ξύλινων ροπάλων, απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Εντός του υποστατικού κατά την πιο πάνω χρονική στιγμή, βρισκόταν 60χρονη υπάλληλος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.