Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε καταγγελίες 16 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.568 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 333 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 148 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 387 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 87 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 123 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE