Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε καταγγελίες 16 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.568 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 333 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 148 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 387 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 87 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 123 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.