Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στα μπλοκάκια των Αρχών 16 πολίτες και 2 υποστατικά - Παραβίαζαν τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε καταγγελίες 16 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.568 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 333 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 148 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 387 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 87 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 123 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.