ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Κλείνει η μια λωρίδα  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Κλείνει η μια λωρίδα   

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 21/3/2022 – 10/4/2022, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ερείσματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Παρεκκλησιάς μέχρι την έξοδο Μονής, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει το έρεισμα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται κανονικά στις δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου χωρίς έρεισμα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE