«Πόσταρε» ότι δεν έχει νυφικό για να παντρευτεί - Συγκινητικός καταιγισμός απο Κύπριες γυναίκες να δανείσουν το δικό τους

«Πόσταρε» ότι δεν έχει νυφικό για να παντρευτεί -  Συγκινητικός καταιγισμός απο Κύπριες γυναίκες να δανείσουν το δικό τους

Μια διαφορετική ανάρτηση κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά και συγκίνησε αρκετές γυναίκες στην Κύπρο.

Μια γυναίκα ανέβασε σε εθελοντική σελίδα στα social media , ότι υπάρχει μια νύφη η οποία δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει νυφικό, ζητώντας αν υπάρχει κάποια να της δανείσει για εκείνη τη μέρα.

Αμέσως η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Ανάμεσα τους και άντρες οπου ενημέρωναν ότι η σύζυγος τους είναι διατεθιμένη να δανείσει το δικό της.

Πλεον η μέλλουσα νυφη θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά νυφικά για μια απο τις πιο όμορφες στιγμές στην ζωή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE