Τέλος η περιπέτεια! Ποιος Κύπριος δημοσιογράφος επιστρέψει δριμύτερος στο ΡΙΚ;

Τέλος η περιπέτεια! Ποιος Κύπριος δημοσιογράφος επιστρέψει δριμύτερος στο ΡΙΚ;

Στις 17 Ιουλίου θα μας αποχαιρετήσουν από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», η Σταυριανή Κωνσταντίνου και ο Κυριάκος Πιερίδης, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε δεν θα τους δούμε αρχές Σεπτεμβρίου στο πόστο τους.

Ο λόγος; Ο Σταύρος Κυπριανού επιστρέφει στα καθήκοντα του και θα αναλάβει και πάλι την πρωινή ενημερωτική ζώνη του κρατικού καναλιού, αφού έτσι κι αλλιώς οι δυο δημοσιογράφοι ήταν αντικαταστάτες του μέχρι να επιστρέψει.

Όσο για το πρωινό μαγκαζίνο; Ευτυχώς λύθηκε νωρίς το … μέγα ζήτημα και δεν θα ζήσουμε και φέτος το θρίλερ μένει ή φεύγει η Γαβριέλλα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα συνεχίσει να μας λέει «Καλή σας μέρα» για 5η συνεχή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο με μια ανανεωμένη εκπομπή.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ - Επιστρέφει ο Σταύρος Κυπριανού μετά την περιπέτεια της υγείας του

Από τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε είναι και η επιστροφή στη σόλο παρουσίαση, αφού δεν άρεσε στους ιθύνοντες ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου, ο οποίος πιθανόν να μείνει στην ομάδα της εκπομπής και να συμμετάσχει σε πάνελ που θα δημιουργηθεί

Πηγή : capuccino 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE