«Μας λείπει σήμερα και κάθε μέρα» - ΔΗΣΥ για τη συμπλήρωση οχτώ χρόνων από το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου

«Μας λείπει σήμερα και κάθε μέρα» - ΔΗΣΥ για τη συμπλήρωση οχτώ χρόνων από το θάνατο του Τάσου Μητσόπουλου

Οχτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 22/3 από τον αδόκητο θάνατο του κορυφαίου στελέχους του Δημοκρατικού Συναγερμού και βαθιά αγαπητού μας Τάσου Μητσόπουλου.

Ο Τάσος Μητσόπουλος υπήρξε για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, για τους συνεργάτες του και όσους είχαν την ευκαιρία και την τύχη να βρίσκονται στο πλάι του, μια φωτεινή προσωπικότητα, ένας άνθρωπος των έργων που μετουσίωνε τις αρετές του σε χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Βαθύτατα ανθρώπινος, προσηνής και καλοσυνάτος, λειτουργώντας με το παράδειγμά του και το βίο του, με ευαισθησία και αγάπη για τον άνθρωπο και την ωφέλειά του μέσα και από το λειτούργημα της πολιτικής, παραμένει έντονα χαραγμένος στις μνήμες όλων μας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Κι αυτό γιατί έθετε πρώτα του τον εαυτό του ως άνθρωπο στην υπηρεσία της πολιτικής πριν από την κάθε άλλη ιδιότητα, αποτελώντας παράδειγμα για όλους μας, με αποτέλεσμα η παραγωγή του πολιτικού του έργου να υπερνικά κάθε αντιπαραγωγική αντιπαράθεση.

Για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η απώλεια και το κενό, που αυτή άφησε, παραμένει μεγάλο. Μας λείπει σήμερα και κάθε μέρα ως φίλος, ως πολιτικός, ως πατριώτης. Αιωνία η μνήμη σου, Τάσο μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE