ΔΙΕΘΝΗ

Ένας νεκρός από κτυπήματα με πυραύλους στην περιοχή Ντνίπρο - Καταστράφηκε σταθμός τρένων

Ένας νεκρός από κτυπήματα με πυραύλους στην περιοχή Ντνίπρο - Καταστράφηκε σταθμός τρένων

Πυραυλικά κτυπήματα κατέστρεψαν σιδηροδρομικό σταθμό στην κεντρο-ανατολική περιοχή της Ουκρανίας Ντνίπρο την Τρίτη, σκοτώνοντας ένα άτομο και προκαλώντας ζημιές σιδηροτροχιές σε σημείο, ώστε τα τρένα να μην μπορούν να περνούν, ανέφερε ο κυβερνήτης Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο.

Οι πύραυλοι κτύπησαν ένα σταθμό της πόλης Παύλοχραντ γύρω στα 60 χιλιόμετρα ανατολικά της περιφερειακής πρωτεύουσας Ντνίπρο.

Τουλάχιστον ένας νεκρός σε επίθεση με drones στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών Κιέβου

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σήμερα, σε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον ενός πολυώροφου κτιρίου στο Κίεβο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Πολλά τέτοια τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη-"καμικάζι" έπληξαν ένα κτίριο της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, στα βορειοδυτικά προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας. Οι διασώστες ανέσυραν τουλάχιστον έναν νεκρό, που φορούσε στρατιωτική στολή, από το επταώροφο κτίριο απ` όπου υψωνόταν ακόμη καπνός.

Στρατιώτες που βρίσκονταν στο σημείο είπαν ότι επρόκειτο για επίθεση με ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ένα εκ των οποίων καταρρίφθηκε. Τα συντρίμμια του, δυο μεταλλικά κομμάτια μήκους περίπου ενός μέτρου, ήταν ορατά στο έδαφος, κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών, που ρωτήθηκε επί τόπου, είπε ότι η αεροπορική επιδρομή έγινε με αεροπλάνα τύπου Orlan και ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ προκλήθηκε και πυρκαγιά. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πληροφορία για τους τρεις νεκρούς.

"Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν", διαβεβαίωσε εξάλλου ο ίδιος αξιωματούχος, ζητώντας να μην κατονομαστεί. Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και αύριο το πρωί στο Κίεβο έχει επιβληθεί καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε πυραυλικό πλήγμα εναντίον ενός εμπορικού κέντρου όπου, σύμφωνα με τη Μόσχα, φυλάσσονταν όπλα και πυρομαχικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top