Εντείνεται το διπλωματικό παρασκήνιο, αλλά και τα σκληρά μέτρα από τη Δύση για να τελειώσει ο πόλεμος

Εντείνεται το διπλωματικό παρασκήνιο, αλλά και τα σκληρά μέτρα από τη Δύση για να τελειώσει ο πόλεμος

Kλείνει ένας μήνας πολέμου στην Ουκρανία και, παρά τις διαβεβαιώσεις Πούτιν ότι «όλα πάνε βάσει σχεδίου», είναι πλέον φανερό ακόμα και για τους μη ειδικούς ότι η Ρωσία δεν έχει πετύχει σχεδόν κανέναν στόχο της, ούτε ως προς τον χρόνο, ούτε ως προς το έδαφος της Ουκρανίας που σχεδίαζε να καταλάβει.

Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις ότι στο Κρεμλίνο αναζητούνται ήδη αποδιοπομπαίοι τράγοι για τη στρατιωτική αποτυχία, μετά τις πληροφορίες για σύλληψη του υποδιοικητή της ρωσικής Εθνικής Φρουράς και των επικεφαλής του κλάδου Πληροφοριών Εξωτερικού της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB): στον πρώτο καταλογίζεται ότι δεν είχε υπολογίσει σωστά τα logistics της εισβολής και στους «καγκεμπίτες» ότι δεν είχαν διαβάσει σωστά το φρόνημα των Ουκρανών, που παραμένει υψηλό παρά τις μεγάλες καταστροφές στη χώρα τους, 25 ημέρες μετά την έναρξη του πολέμου.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE