ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» ανήλικο να οδηγεί σε λωρίδα για λεωφορεία στη Λευκωσία - Άλλοι τέσσερις κρατούσαν τιμόνι τίγκα στα ναρκωτικά

«Τσάκωσαν» ανήλικο να οδηγεί σε λωρίδα για λεωφορεία στη Λευκωσία - Άλλοι τέσσερις κρατούσαν τιμόνι τίγκα στα ναρκωτικά

Τέσσερις υποθέσεις οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών προέκυψαν μεταξύ άλλων τροχαίων παραβάσεων κατά τους ελέγχους τροχαίας, που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα σήμερα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, 27χρονος οδηγός ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, σε δρόμο στο Παραλίμνι. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο άτομα και χωρίς πινακίδες εγγραφής. Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης, σε τρεις περιπτώσεις στην Πάφο, ανακόπηκαν από τα μέλη της Τροχαίας Πάφου, σε διάφορες περιοχές της Πάφου, χθες βράδυ και τα ξημερώματα σήμερα, τα οχήματα που οδηγούσαν πρόσωπα ηλικίας 43, 27 και 25 ετών, όπου σε προκαταρκτικό δείγμα που έδωσαν για έλεγχο νάρκοτεστ, διαπιστώθηκε ότι είχαν στο σάλιο τους ναρκωτικές ουσίες.

Παράλληλα, για τον 25χρονο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό καταλληλόλητας και με ληγμένη άδεια οδηγού, ενώ και ο 27χρονος οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος του.

Εξάλλου, τα μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν γύρω στις 8.15μ.μ. χθες για έλεγχο, όχημα του οποίου ο οδηγός διαπιστώθηκε ότι ήταν ανήλικος (16χρονος),. Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς ασφάλεια, ενώ το όχημα οδηγείτο σε λωρίδα για λεωφορεία στη Λευκωσία.

Επιπρόσθετα, σε παγκύπρια βάση, έγιναν το τελευταίο 24ωρο, 370 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 200 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και υπό την επήρεια αλκοόλης ή ναρκωτικών ουσιών είναι αποδεδειγμένα από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Επίσης, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων πέντε ετών, μια στις τέσσερις θανατηφόρες συγκρούσεις που σημειώθηκαν στην Κύπρο είχαν ως αιτία την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ή ναρκωτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό στους καθημερινούς τροχονομικούς ελέγχους της η Αστυνομία, δίδει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά τα αδικήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top