Υπόθεση κυβείας διερευνά ο ΟΠΕ Λευκωσίας - Καταγγελία τεσσάρων προσώπων

Υπόθεση κυβείας διερευνά ο ΟΠΕ Λευκωσίας - Καταγγελία τεσσάρων προσώπων

Στο πλαίσιο έρευνας που διενήργησαν χθες μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, σε υποστατικό στο Στρόβολο, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Η έρευνα των μελών του ΟΠΕ, διενεργήθηκε στις 8μ.μ. χθες, σε καφενείο στο Στρόβολο. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο υποστατικό εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των €100.

Οι τέσσερις κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της κυβείας, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE