Επιχείρηση διάσωσης 60χρονου στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε σε απομονωμένη παραλιακή περιοχή

Επιχείρηση διάσωσης 60χρονου στη Λεμεσό - Εντοπίστηκε σε απομονωμένη παραλιακή περιοχή

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη 23 Μαρτίου στις 16:26 λήφθηκε κλήση για διάσωση ατόμου από απομονωμένη παραλιακή περιοχή, στην κοινότητα Πισσουρίου της επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, με όχημα και ομάδα διάσωσης.

Ο 60χρονος άνδρας, με καταγωγή από τη Σκωτία, βρισκόταν σε βραχώδες έδαφος κοντά σε παραλία με κάταγμα στα κάτω άκρα.

Αφού προσεγγίστηκε από την ομάδα διάσωσης, τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε 500μ. περίπου, μέχρι το ύψος του δρόμου για να παραδοθεί στο πλήρωμα του ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.