Εμπρησμός γκαράζ οχημάτων στη Γεροσκήπου - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Εμπρησμός γκαράζ οχημάτων στη Γεροσκήπου - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση εμπρησμού γκαράζ οχημάτων στη Γεροσκήπου στις 14 Μαρτίου, τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για 68χρονο και 48χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες ενώ για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 18.3.22 και ένας 48χρονος. Τα τρία πρόσωπα, που συνελήφθησαν ανακρίθηκαν και απολύθηκαν της κράτησης εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων .

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εντατικές έρευνες για τον εμπρησμό του χώρου στάθμευσης ιδιωτικών οχημάτων στη Γεροσκήπου στις 02:00 της 14ης Μαρτίου τόσο με την εξέταση των κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής αλλά και για την εξασφάλιση μαρτυρίας και την κατάθεση του παραπονούμενου ώστε να δώσει κατευθυντήριες γραμμές με σκοπό την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η ζημιά που υπέστη το γκαράζ, ανέφερε ο κ. Νικολάου υπολογίζεται στα 1.500 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE