Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε με τουλάχιστον τρία οχήματα παρά την έξοδο του Κόρνου με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Άνοιξε και δόθηκε στην κυκλοφορία μία από τις δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε κλείσει σε σημείο παρά τον Κόρνο, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η δεύτερη λωρίδα του δρόμου παραμένει κλειστή, ενώ στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE