Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες συμμετέχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες συμμετέχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, θα συμμετέχει σήμερα και αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τη Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών της ΕΕ θα απασχολήσει το Oυκρανικό, θέματα ενέργειας υπό τη σκιά της κατάστασης στην Ουκρανία, θέματα Άμυνας και Ασφάλειας της ΕΕ, καθώς και η κατάσταση σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα με επικέντρωση την ενδυνάμωση της Ενιαίας Αγοράς και θέματα που αφορούν την επισιτιστική ασφάλεια. Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, θα λάβει χώρα η Σύνοδος του Ευρώ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κυριάκος Κούσιος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE