ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού - Τι ώρες θα εκτελούνται

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού - Τι ώρες θα εκτελούνται

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 30/3/2022 και την Πέμπτη 31/3/2022, μεταξύ των ωρών 07:30 – 18:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης αγωγών νερού, από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, λίγο μετά την έξοδο προς Ψεματισμένο, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα κλείσει τμηματικά ανά λωρίδα κατεύθυνσης για μήκος 50μ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE