Στη φυλακή ο Ρουμάνος που άρπαξε την 6χρονη από γειτονικό σπίτι και ασέλγησε πάνω της

Στη φυλακή ο Ρουμάνος που άρπαξε την 6χρονη από γειτονικό σπίτι και ασέλγησε πάνω της

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι.

Δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι ισχυρισμοί του 39χρονου Ρουμάνου που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα και χθες μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως δεν έκανε τίποτα στο παιδί, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δικαιολογήσει τα όσα ανατριχιαστικά περιέγραψε πως βίωσε στα χέρια του η ανήλικη.

Ο άνδρας, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» το μεσημέρι του Σαββάτου, άρπαξε το κοριτσάκι μέσα από σπίτι φιλικού προσώπου της μητέρας , όπου την είχε αφήσει για φύλαξη, μπαίνοντας από παράθυρο και με τη βία την μετέφερε στο δικό του. Εκεί προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και όταν αντελήφθη ότι επέστρεψε ο γείτονας του «φρόντισε» να μην φανεί η απουσία του παιδιού.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο κοριτσάκι.

Πηγή: pelop

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE