Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Τραγούδησε με τη ψυχή της η Άντρη Αναστασιάδη σε εκδήλωση στις κεντρικές φυλακές – Δείτε βίντεο

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές φυλακές στη γυναικεία πτέρυγα, για την ημέρα της γυναίκας.

Ένα αλλιώτικο πρωινό έζησαν οι κρατούμενες, γεμάτο μουσική και τραγούδι, ώστε να τιμηθεί η μέρα αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η γυναίκα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία τραγούδησε με τη ψυχή της.

«Θεωρώ τη παρούσα ως την καλύτερη ευκαιρία για να υπογραμμίσουμε ξανά ότι θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν», είπε συγκεκριμένα η πρώτη Κυρία.

Παράλληλα, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου αλλά και η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE