LIKE ONLINE

«Έμεινα με ένα χέρι-καρχαρία» – Το βίντεο στο TikTok που έχει σπάσει τα κοντέρ με 75 εκατ. views

«Έμεινα με ένα χέρι-καρχαρία» – Το βίντεο στο TikTok που έχει σπάσει τα κοντέρ με 75 εκατ. views

Mία γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία μπήκε για μία εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας στα νεφρά και όταν ξύπνησε αντίκρισε το χέρι της να μοιάζει με… κεφάλι καρχαρία.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Petersborough όταν οι γιατροί έραψαν το ίδιο το χέρι της γυναίκας μέσα στο στομάχι της για να καταπολεμήσουν μια λοίμωξη. Ένα βίντεο που καταγράφει το πώς έγινε εν τέλει το χέρι έχει σήμερα πάνω από 75 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

@sadiessepsisjourney #sepsisshark #sepsissurvivor #warrior #strongwomen #keepsmiling #keepswimming ♬ original sound - Sadie Kemp

«Δεν γνώριζα ότι το χέρι μου θα έμοιαζε με κεφάλι καρχαρία μέχρι που πραγματικά απελευθερώθηκε από την κοιλιά μου», δήλωσε η Sadie Kemp, 34 ετών, για την παράξενη πάθησή της, ανέφερε η Mirror.


Στο βίντεο, το οποίο η ίδια «δεν περίμενε ότι θα γινόταν viral», η 34χρονη φαίνεται να κάνει το χέρι της να «σιγοτραγουδάει» το θέμα της ταινίας « τα Σαγόνια του Καρχαρία» πριν το βουτήξει σε ένα μπολ με νερό.


Πώς ένα απλό χειρουργείο κατέληξε σε μάχη για τη ζωή της
Η σχεδόν μοιραία δοκιμασία της Kemp συνέβη την ημέρα των Χριστουγέννων, αφού η πρώην εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης προσήλθε στο νοσοκομείο μετά από έντονο πόνο στο νεφρό της. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε πέτρα στα νεφρά και τη μετέφεραν στην πτέρυγα επειγόντων περιστατικών για να την αφαιρέσουν.

Η καταστροφή χτύπησε κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αφού τα άκρα της μητέρας δύο παιδιών έπαθαν σηψαιμία, μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που συμβαίνει όταν το σώμα προσπαθεί να καταπολεμήσει τη μόλυνση και καταλήγει να επιτίθεται και να βλάπτει τους ίδιους του τους ιστούς. Είναι η κύρια αιτία θανάτου στα νοσοκομεία, που συχνά προκύπτει από επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Προκειμένου να σώσουν τη ζωή της, οι γιατροί έθεσαν την Kemp σε ιατρικό κώμα για 11 ημέρες και κατέληξαν να ακρωτηριάσουν όλα τα δάχτυλα του αριστερού της χεριού, ανέφερε το Peterborough Today. Στη συνέχεια, οι γιατροί έραψαν το χέρι της μέσα σε μια θήκη στην κοιλιά της για να διατηρήσουν την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που σύμφωνα με την Kemp είχε ως αποτέλεσμα το χέρι να γίνει σαν καρχαρίας.

@sadiessepsisjourney

Today I learnt how to do my make up with my shark hand I have spent my time in hospital adapting instead of looking at all the negatives I have been trying really hard to still be me thank you all for your continued support you are all helping me with my mental health and you're positive comments

♬ Girls, Girls, Girls - Mötley Crüe

«Το κοίταξα για πρώτη φορά και μετακίνησα ό,τι είχε απομείνει από τον αντίχειρά μου και είπα “Ουάου, μοιάζει με καρχαρία”». Σε ένα κλιπ με 4 εκατομμύρια προβολές, φαίνεται να κάνει το χέρι της καρχαρία να συγχρονίζει τα χείλη της με το τραγούδι «Baby Shark» σαν μια σαρκώδη μαριονέτα σκιών.


Δυστυχώς, η γυναίκα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα, καθώς οι γιατροί φέρεται να πρέπει να ακρωτηριάσουν το άλλο της χέρι και τα δύο της πόδια κάτω από τα γόνατα, όπως αναφέρει το Peterborough Today.

Επιπλέον, η Kemp, η οποία έχασε πρόσφατα τη δουλειά της στο NHS, φοβάται ότι θα μπορούσε επίσης να χάσει το σπίτι της, το οποίο της παραχωρήθηκε από μια φιλανθρωπική οργάνωση μετά από ένα οικονομικά καταστροφικό διαζύγιο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top