Σε απόγνωση η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή»

Σε απόγνωση η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της: «Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή»

Δείτε τι έγινε με την Κατερίνα Καινούργιου στη Super Κατερίνα.

Μια χάρη ζήτησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η παρουσιάστρια ζήτησε να αλλάξουν τον τίτλο που είχαν εκείνη την ώρα, ωστόσο, από το κοντρόλ αντέδρασαν, με αποτέλεσμα η ίδια να κάνει τα παράπονά της.

«Να το βγάλουμε και από τον τίτλο, παιδιά πάνω αν μπορείτε σας παρακαλώ, το είπε, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω… Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή, ζήτησα κάτι, αν δεν θέλετε, αφήστε το, το διευκρίνισα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μα, το ζήτησα ρε παιδιά, αν δεν σας αρέσει… Εντάξει παιδιά, αφήστε τον τίτλο, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να ζητάω τίποτα σαν προσωπική χάρη! Δεν ξαναλέω τίποτα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE