Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη μία 87χρονη που παρασύρθηκε από ένα διπλοπαρκαρισμένο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίοι εκτελούσε οπισθοπορία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος, ένας 34χρονος, δεν αντιλήφθηκε την 87χρονη που εκείνη την ώρα διέσχιζε κάθετα την οδό Αλ. Σταύρου 25, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και μάλιστα να περάσει από επάνω της.


Ο οδηγός βγήκε αμέσως από το όχημά του, είδε τι είχε συμβεί και αμέσως μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητο του κάνοντας μπροστά για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα.


Στο σημείο, μετά από μισή ώρα, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα, καθώς και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE